We Blend Design.. with Science.

Dental Facelift.

Το Dental Facelift ή οδοντικό lifting αντιγήρανσης αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία της οδοντιατρικής που χρησιμοποιεί οδοντιατρικές και ιατρικές τεχνικές εστιάζοντας στο πρόσωπο ενώ αποκαθίστανται τα οδοντιατρικά προβλήματα ώστε να χαρίσει μία πιο νεανική εμφάνιση με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα, τα δόντια μας στηρίζουν τους μύες του προσώπου. Είναι υπεύθυνα για την άρθρωση καθαρότερης ομιλίας και η καλή υγιεινή τους συμβάλλει στο να φαίνεται ένα πρόσωπο φρέσκο και πιο ξεκούραστο. Με το πέρας της ηλικίας και της επερχόμενης φυσικής φθοράς των δοντιών, το πρόσωπο υφίσταται χαλάρωση και πτώση! Γι’ αυτό και το πρόσωπο δείχνει πιο κοντό και γερασμένο. Παράλληλα, τα δόντια χάνουν τις διαφάνειές τους, το αρχικό τους μήκος, μέρος της αδαμαντίνης και το οστούν μειώνεται λόγω πιθανών νόσων των ούλων ''περιοδοντίτιδα''. Όλα τα παραπάνω έχουν εμφανή επίδραση στην περιοχή του προσώπου.

Το οδοντικό lifting αντιγήρανσης συμβάλλει στην αποκατάσταση των δοντιών με τέτοιο τρόπο ώστε να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση και διορθώνοντας την κάθετη διάσταση, που είναι η απόσταση της μύτης μέχρι το πηγούνι, επαναφέρουμε και τη χαμένη στήριξη στους μύες του προσώπου (dental face lift). Μπορούμε πια, παράλληλα με την απόκτηση ενός αστραφτερού χαμόγελου, να κάνουμε τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη, να μειώσουμε τις ρυτίδες του άνω χείλους στους καπνιστές, να απαλύνουμε τις ρινοχειλικές και τις ρινοπαρειακές αύλακες, να τονίσουμε τα ζυγωματικά. Συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο της Smile Design® LTD και αναζωογονηθείτε αισθητικά και ψυχικά!

Αναίμακτο λιφτιγνκ

Γιατί να μας επιλέξετε για Dental Facelift:

 • Λίφτινγκ ή αισθητική αποκατάσταση προσώπου χωρίς νυστέρι
 • Άμεσα, μόνιμα αποτελέσματα χωρίς botox και fillers
 • Αποκατάσταση χαμόγελου με ταυτόχρονη επαναφορά προσώπου

Δείτε το video

0
0 αξιολογήσεις

Συχνές ερωτήσεις για Dental Face Lift

Είναι μια διαδικασία η οποία επεμβαίνει στο μέσον τριτημόριο του προσώπου και κάτω , καθώς και στα χείλη του ενδιαφερόμενου με οδοντιατρικές πράξεις επαναφέροντας την στήριξη των μυών.
Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνει αισθητικά προβλήματα των δοντιών, ενώ το dental face lift επικεντρώνεται στο σχεδιασμό των δοντιών και πως αυτά συσχετίζονται με τους μύες του προσώπου.
Οι συνήθεις επεμβάσεις είναι αρχικά η θεραπεία της περιοδοντίτιδας με τη χρήση υπερήχων ΚΤP laser και Co2 laser για να σταματήσει η απώλεια οστού και κατ’ επέκταση απώλεια στήριξης του προσώπου. Ακολουθούν οι επαναλήψεις προβληματικών ενδοδοντικών θεραπειών « απονευρώσεων», οι οποίες, πολύ συχνά, συνοδεύονται από κύστες και οδηγούν σε απώλεια οστού των γνάθων. Στη συνέχεια, περνάμε στη φάση της επανορθωτικής οδοντιατρικής, όπου αλλάζονται όλες οι παλιές και τοξικές εμφράξεις αμαλγάματος με σύγχρονα υλικά όπως τα ένθετα πορσελάνης ή επένθετα πορσελάνης, βάση πάντα της προκαθορισμένης νέας σύγκλεισης. Ταυτόχρονα διορθώνονται οι αποτριβές των δοντιών « κοντά δόντια» αυξάνοντας το μήκος τους και αλλάζονται οι παλιές « θήκες» με νέας γενιάς υλικά, όπως οι ολοκεραμικές στεφάνες ή ζιρκονίου πορσελάνης. Τέλος, συμπληρώνονται οι ελλείψεις των χαμένων δοντιών με επώνυμα εμφυτεύματα, ή γέφυρες όπου χρειάζεται. Τα νέο χαμόγελο σχεδιάζεται έτσι ώστε να επαναφέρει την κάθετη διάσταση του προσώπου, να βελτιώσει τη σύγκλειση των γνάθων και να « φρεσκάρει» το πρόσωπο χαρίζοντάς του τη στήριξη η οποία έχει χαθεί.
Την μέτρηση του προσώπου η οποία καθορίζεται από την άκρη της μύτης έως του μέσου του σαγονιού, όταν η κάτω γνάθος, βρίσκεται σε απόλυτη χαλάρωση. Τοποθετώντας λοιπόν τα δόντια, στην σωστή τους κάθετη διάσταση, επαναφέρουμε την αρμονία στα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Η τεχνική του dental face lift,συνδυάζει όλες τις σύγχρονες επεμβάσεις σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς προσφέροντας προβλέψιμα, φυσικά αποτελέσματα σε ασθενείς με πολλαπλά οδοντιατρικά προβλήματα.Τα αποτελέσματα είναι εξατομικευμένα αποκλειστικά στις ανάγκες κάθε ασθενούς και του χαρίζουν 10 με 20 χρόνια νεότερο πρόσωπο.
Όταν ένας ασθενής έχει κακή σύγκλειση, έχει την τάση να «σφίγγει» τα δόντια του με περισσότερη δύναμη. Η δημιουργία αποτριβών στα δόντια, δηλαδή η απώλεια σταδιακά του μήκους τους οδηγεί σε « πτώση» του προσώπου.Τα δόντια παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στο σχήμα όσο και στο μήκος ενός προσώπου, έτσι όταν «κονταίνουν» παραμορφώνεται και το πρόσωπο. Αυτό οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων και μείωση του όγκου των χειλιών. Συχνά, δημιουργούνται και προβλήματα ορθοφωνίας του λόγου. Οι αποτριβές γίνονται σταδιακά, χωρίς να τις συνειδητοποιήσει κάποιος.
Ακριβώς το αντίθετο, συμπληρώνει το face lift. Για την ακρίβεια θα πρέπει το dental face lift να προηγηθεί του face lift στον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα ολοκληρώσει ή θα τελειοποιήσει τα ήδη υπαρκτά αποτελέσματα.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με τη συγκόλληση των εργασιών και την ολοκλήρωση των επεμβάσεων και έχουν διάρκεια 15-20 χρόνια. Βασική προϋπόθεση, όταν εμπλέκονται περιοδοντικά προβλήματα, είναι η συντήρηση της καλής υγείας τόσο των μαλακών (ούλα) όσο και των σκληρών ιστών (οστούν).
Το dental face lift είναι καθαρά εξατομικευμένη επέμβαση, τόσο μοναδική, όσο μοναδικός είναι και ο ενδιαφερόμενος. Επομένως, για να κοστολογηθεί μια τέτοια πολύπλοκη διαδικασία, θα πρέπει ο θεράπων οδοντίατρος να γνωρίζει ποιές επεμβάσεις απαιτούνται ώστε να αποκατασταθεί σωστά η σύγκλειση , η υγεία των δοντιών και η εικόνα του προσώπου.
Πρόκειται για καθημερινές οδοντιατρικές πράξεις, οι οποίες μάλιστα γίνονται με ηλεκτρονική τοπική αναισθησία.
Σαφώς, ελαττώνει στο ελάχιστο τις ενοχλητικές έντονες ρυτίδες όσων δεν αποχωρίζονται την αγαπημένη τους κακή συνήθεια, δίνοντας έμφαση παράλληλα και στα σαρκώδη χείλη.Το dental face lift, αντιστρέφει αυτή τη διαδικασία και επαναφέρει μαζί με ένα νέο χαμόγελο, το φυσιολογικό μήκος του προσώπου και των χειλιών, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες γύρω από την περιστοματική κοιλότητα.

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες

Icon Θεραπεία Περιοδοντίτιδας
 • Θεραπεία περιοδοντίτιδας με Laser μαλακών ιστών
 • Υπέρηχος τελευταίας γενιάς
 • Αντιμετώπιση σε 4 επισκέψεις
Icon Ορθοδοντική
 • Εξειδικευμένος ειδικός ορθοδοντικός
 • Αισθητικού τύπου διάφανα σιδεράκια
 • Invisalign
 • Αόρατοι νάρθηκες
 • Clear aligners
 • Γλωσσικά σιδεράκια
Icon Θεραπεία Ουλίτιδας
 • Θεραπεία ουλίτιδας με Laser
 • Εγγυημένα αποτελέσματα
 • Υπέρηχοι τελευταίας γενιάς

Τι λένε οι ασθενείς μας

Suzan
Γιώργος
David
Natasha

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.